Itt és moest
2008. január 22., kedd

Kelkáposztafőzelék

›
Hozzávalók: 1 kisebb kelkáposzta (30 dkg volt az enyém) 1 nagy fej krumpli 4-5 evőkanál olaj 3-4 evőkanál liszt só, majoranna, őrö...
2008. január 21., hétfő

Erdei gombakrémleves

›
Végül is teljesen normális dolog, hogy az ember elhatározza, hogy kipróbál egy másik fajta tökfőzeléket (mert annyi húst evett Prágában, hog...
2008. január 14., hétfő

Sütőtökös-túrós rakott tészta

›
Tipikus meglátni és megszeretni étel volt ez nekem, pénteken találtam Rossa Melánál az eredetit , és már mentem is a piacra sütőtökért :) És...
2008. január 13., vasárnap

Suhajda

›
A tesóm csinálta meg a múltkor a suhajdát, én meg gondoltam, hogy biztos mind megeszik, mire mi odaérünk. Aztán még volt belőle pár, mikor o...
2008. január 8., kedd

Besamelmártás

›
Ez egy olyan alapmártás, amit mindenkinek érdemes ismernie. A csőben sült dolgok ebben sülnek (csak miért hívják vajon csőben sültnek?), a d...
2008. január 6., vasárnap

Vadas

›
A vadas az egyik nagy kedvencem. Gyerekkoromban az volt a szokás, hogy akinek szülinapja volt, az mondhatta meg, hogy mit főzzön az Anya. Én...
2008. január 4., péntek

Gasztroálom

›
Tegnap még a munkából hazaindulás előtt rápillantottam a közös kis gyűjtőoldalunkra , és megnéztem néhány bejegyzést. Többek között doktorpe...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
moes
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.