Az iskolában elindul végre a dinisó, azaz a diner chaud, még azazabbul a meleg ebéd. Hibrid megoldásként szerdán és pénteken itthon ebédelnek a mucik, a többi napokon odabent. Volt kis morgás miatta, de nem engedtünk belőle, mert iszonyú sok idő elmegy az iskola utáni itthon ebédelgetéssel délután 4-kor, utána még házi, külön angol, külön magyar tanulmányok, külön magyar töri tanulás, edzések, szóval van bőven mit csinálni a délutánokon. Az én helyzetemet mindenesetre egyszerűsíti, ha 3 nap lehet kevesebbet és felnőttkompatiblis kaját előállítani.
Hétfő: maradék a hétvégéről/fagyasztóból, ez esetben sült csirkecomb egészséges körettel nekem, csirkehúsgolyók és rizs plusz párolt zöldség Valakinek.
Kedd: zöldbabgulyás pulykamell alapon indítva
Szerda: zöldbabgulyás
Csütörtök: dubarry sertésszelet, basmati rizs
Péntek: gyümölcsleves, spenótos lasagne
Szombat: sütőben sült-főtt marharagu, krokett, almás pite
Vasárnap: maradék péntekről és szombatról
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése